Wij gaan op kamp

Info

Wij gaan op kamp!

Projectteam:

Tinka van der Kooij – creatief en duurzaam ondernemer en docent handarbeid

Maria van Dongen – hogeschool docent

Teun de Reus – piloot en cultureel ondernemer

Elizabeth Schuringa – cultureel ondernemer

 

Korte uitleg:

Het vrijwilligersproject “Wij gaan op kamp” zal plaatsvinden 15 juli tot en met 15 augustus 2021 op Het fort, Werk aan de Waalse Wetering. Dit is een monument gebouwd tussen 1875 en 1878 bij het dorp Tull en ’t Waal. Om van dit prachtige fort en de omgeving te genieten is het idee ontstaan om in samenwerking met een aantal culturele ondernemers een kleinschalige pop-up community natuurcamping te realiseren.

De community camping is een plaats voor ontmoetingen, inspiratie en het doen van allerlei leuke creatieve en educatieve activiteiten, in het kader van sport en spel of kunst- en cultuurbeoefening. Het valt in het kader van duurzaam recreatief en maatschappelijk op vakantie gaan.  Het fort is hiervoor de uitvalsbasis.

Bezoekers en deelnemers worden tijdelijk onderdeel van de camping community en zijn samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen onder begeleiding van de organisatie.

Als je het leuk vindt om te helpen opbouwen, dan ben je welkom van 15 -18 juli en van 12 – 15 aug. Wil je voor een klein groepje een leuke creatieve workshop geven dan ben je meer dan welkom! Voor meer informatie & boekingen, mail dan naar   zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Wie?

Partners

Ewout Jansen

Elizabeth Schuringa