Interesse / meedoen?

Laat het ons weten als je enthousiast bent!

Meedoen

Cultuurbord zoekt enthousiaste projectleiders met ervaring in de culturele sector voor de uitvoering van culturele maatschappelijk betrokken projecten. De stichting maakt als adviseur, opdrachtgever en toezichthouder projecten mogelijk en biedt ambitieuze kunstenaars en ondernemers:

– de zekerheid van een gepaste vergoeding als voldoende funding is gecreëerd
– gratis website hosting en een eigen domeinnaam
– begeleiding bij de fondsenwerving
– begeleiding bij de zakelijke afhandeling
– inhoudelijke ondersteuning

 

Interesse?

Cultuurbord biedt op dit moment 2 nieuwe projecten aan:

 

Project A: Artists on Demand

Een project dat al lang op het verlanglijstje van de stichting staat, is: ‘Artists on demand’. Kerndoel van dit project is om jonge kunstenaars te promoten en een springplank aan te bieden. Daarnaast is het doel om kunst voor degene die het bekijkt persoonlijk te maken; op maat. Concreet worden kunstenaars gekoppeld aan een organisatie of een persoon, met een ‘kunst-wens’ voor aan de muur. Kunstenaars kunnen intekenen op de locatie en het aangedragen thema. Met dit project streeft de stichting ernaar om de beleving van kunst letterlijk dichter bij huis te halen.

Project B: Eigen project

Het is mogelijk om zelf een projectvoorstel in te dienen bij de Stichting. Heb jij een mooi projectvoorstel, gericht op culturele en maatschappelijke doelstellingen? Wij zoeken kleine tot middelgrote projecten. Het is geen probleem als er al enige uitvoering is gegeven aan het idee.

Ben je geïnspireerd en wil je graag een project realiseren? Stuur dan een mail met je projectvoorkeur, motivatie en ervaring/cv naar:

info@cultuurbord.nl